Ποιοί Είμαστε

Η δραστηριότητά μας στο χώρο του βιβλίου ξεκίνησε με τo τυπογραφείο Γιώργος Αργυρόπουλος το 1956, το οποίο εξελίχθηκε στις Γραφικές Τέχνες Γ. Αργυρόπουλος Ε.Π.Ε. το 1980. Ως φυσική συνέχεια της πολυετούς ενασχόλησής μας με τις εκδόσεις, δημιουργήθηκαν το 2011 οι Εκδόσεις Καλλιγράφος.

Σκοπός μας είναι να υποστηρίζουμε και να δίνουμε βήμα σε καινούριους συγγραφείς, ώστε να πυροδοτήσουμε νέες σκέψεις και θεωρίες, μέσω της συγκρότησης καινοτόμων συλλογών με ισχυρό αντίκτυπο στον αναγνώστη. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την επανέκδοση τίτλων παλαιότερων συγγραφέων, ώστε να φέρουμε το σύγχρονο αναγνωστικό κοινό σε επαφή με κλασικά έργα προηγούμενων δεκαετιών.

Η εκδοτική μας δραστηριότητα στοχεύει στην υψηλή ποιότητα και αισθητική των βιβλίων που εκδίδουμε, την πλούσια θεματολογία και την τυπογραφική αρτιότητα. Βασική μας προτεραιότητα είναι η συνεχής ενημέρωση και βελτίωση, με σεβασμό στον συγγραφέα και τον αναγνώστη, ενώ ταυτόχρονα παραμένουμε αφοσιωμένοι στην αποστολή μας για την έκδοση άρτιων τίτλων από πλευράς εμφάνισης και περιεχομένου.

Στις εκδόσεις μας συμπεριλαμβάνονται οι εξής θεματικές: ελληνική γλώσσα, ελληνική πεζογραφία, δοκίμιο, ξένη πεζογραφία, ιστορία και πολιτικές επιστήμες, ψυχολογία, μαγειρική, ποίηση, ταξιδιωτική λογοτεχνία κ.α.